Music Player: Off
16°C

Novosti

STUDIJSKO PUTOVANJE OTOK KRK 2-3.03.2018

Studijsko putovanje na otok Krk će se održati 2 i 3. ožujka 2018 godine s ciljem upoznavanja obiteljskog mikro poduzetništva u turizmu
 Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na studijsko putovanje na otok Krk koje će se održati 2 i 3. ožujka 2018 godine s ciljem upoznavanja obiteljskog mikro poduzetništva u turizmu.
U privitku dostavljamo nacrt programa sa linkovima na sadržaje koji je osmišljen na prijedlog gosp. Neda Pinezića, dosadašnjeg predsjednika zajednice obiteljskog smještaja pri HGK, zagovaratelja razvoja obiteljskog turizma i borac za prava privatnih iznajmljivača.
Pravo na prijavu imaju svi registrirani turistički subjekti na području TZ općine Sv. Filip i Jakov.

TROŠKOVI:
Participacija po sudioniku iznosi 400,00 kn.
U cijenu je uključen prijevoz, vodič, noćenje u hotelu na bazi polupansiona, degustacijski menu u pršutani obitelji Žužić, slatko-slana zakuska u tematskom ugostiteljskom objektu „Volsonis“, ulaznica za Jurandvor i razgled kompleksa samostana Sv. Lucije – mjesta otkrića „Bašćanske ploče“, ručak u hotelu Villa Rova.
(Razliku ukupnih troškova podmiruje TZO Sv. Filip i Jakov).

ROK PRIJAVE: do petka 26.01.2018 godine putem emaila info@sv-filipjakov.hr ili osobno u Turističkom uredu radnim danom od 8:00 – 15:00 sati. Broj mjesta je ograničen.

Program studijskog putovanja na otok Krk

Arhiva

Say yes