Music Player: Off
15°C

Novosti

26. rujan

SPRINT TRIATLON uz besplatnu vožnju Pašmanskim kanalom

S obzirom da ovom manifestacijom želimo promovirati GALEŠNJAK-OTOK LJUBAVI  nakon održanog triatlona, dodjele medalja i  nagrada najboljima i organiziran ručak uz  pašta party na rivi za sudionike triatlona, njihove pratitelje  i turiste, a   priprema se i besplatna prigodna vožnja Pašmanskim kanalom.  

ŠKROKOVPLOV iz Neviđana sponzor je vožnje Pašmanskim kanalom, a vožnja se odvija od 15,00 sati s rive u Sv.Filip i Jakovu  uz splet otočića i do otočića Galešnjaka –OTOKA LJUBAVI po kojem je i nazvan Triatlon. Vožnja traje oko sat vremena pri čemu se planira obići otok Babac i otočići Galešnjak, Ričul, Komornik, Male i Velike Bisage, Frmić i  Planac s povratkom u luku Sv.Filip i Jakova.

Ova manifestacija ulazi u PPS projekt – Hrvatska 365 čija je zadaća razvoj i produženje turističke sezone.  Budući da je Sv. Filip i Jakov uz Biograd, Pakoštane, Tkon i Pašman ušao u PPS destinaciju pod zajedničkim nazivom Biogradska rivijera – SRCE JADRANA želja nam je da uz obogaćivanje turističke ponude ova manifestacija postane razlog dolaska u našu destinaciju turista iz Hrvatske i inozemstva u posezoni što ćemo vjerujemo ovom zanimljivom sportsko-turističkom manifestacijom  i postići.


NewsletterPrijava gostiju

Partneri

© 2014-2021 TZ Sv. Filip i Jakov
Izrada web stranica Fer Projekt