Music Player: Off
16°C

Novosti

08. kolovoz

Sv. Filip i Jakov: Dani općine započinju sa koncertom klape INTRADE

Općina Sv. Filip i Jakov svoj Dan obilježava 16 .kolovoza na blagdan Sv. Roka, a ove godine se velikim koncertom klape INTRADE na filipjanskoj rivi žele otvoriti Dani Općine koji će tijekom 6 dana pružiti puno zanimljivih manifestacija.

0d 12. do 14.08. održava se drugi dio originalnog FJAKA FILM FESTIVALA u organizaciji Udruge mladih Sv. Filip i Jakov u okviru kojeg će se moći pogledati filmovi na prostoru uz Staru crkvu svake večeri od 21,30.

Na Velikom mulu u petak 13. kolovoza održati će se zabavni program „PADAJU ZVIJEZDE" uz promatranje zvijezda - Suze Sv. Lovre uz Škabelin band od 22,00 sata

U Turnju će se 14. kolovoza održati glumačko-lutkarska predstava „NAPOKON ZVIJEZDA" autorice Irene Bausović u 21,00 sat uz crkvu Gospe od Karmela.

Nastavak manifestacije LITO FOLKLORA uz promenadni nastup KUD-a rivom i na pozornici uz Staru školu održat će se 14. kolovoza u 21,00

Na sam blagdan Sv.Roka 16.kolovoza održat će se pučka svečanost uz Sv. Misu na Rogovu u crkvi Sv. Roka.

Nakon Sv. Mise održat će se tradicionalna manifestacija „Do budućnosti po tragovima vlastite prošlosti" uz crkvu Sv. Roka.

U večernjim satima održat će se glazbeno-zabavni program uz bogatu gastro ponudu i FILIPJANSKU NOĆ uz sastav JOY , a oko 23 sata će se na moru ispred filipjanske luke moći uživati u velikom vatrometu!

Ulaz na sva događanja je naravno besplatan, zahvaljujući Općini Sv.Filip i Jakov i Turističkoj zajednici.

Dođite i uživajte u dobrim zvucima klape INTRADE kao i drugim manifestacijama povodom Dana Općine Sv.Filip i Jakov.

Arhiva

Say yes