Music Player: Off
0°C

Okruženje

Rivijera Sv. Filip i Jakov smještena je u samom centru obale Zadarske županije, okružena povijesnim gradovima, veličanstvenim nacionalnim parkovima i šarmantnim parkom prirode.

Turistička ponuda

Rivijera Sv. Filip i Jakov raspolaže opremljenim hotelima, apartmanskim naseljima, kampovima, privatnim apartmanima i sobama.

Manifestacije

Brojna događanja upotpunjuju ponudu rivijere Sv. Filip i Jakov. Osjetite miris cvijeta na Festivalu cvijeća, brzinu vjetra na regatama, ugodne zvukove klapske pjesme ili pak upoznajte glagoljicu na Festivalu glagoljice…

Aktivnosti

Za sve ljubitelje zanimljivog i rekreativnog odmora, rivijera Sv. Filip i Jakov otvara brojne mogućnosti. Jedrenje, vaterpolo, odbojka, tenis, biciklizam i pješačenje samo su dio ponude za one koji preferiraju aktivan odmor.

Kako do nas

Zahvaljujući svom geografskom položaju, rivijera Sv. Filip i Jakov je povezana zračnim, kopnenim i morskim prometom.

Zanimljivosti

Upoznajte rivijeru Sv. Filip i Jakov kroz legende i zanimljive crtice. Doživite ju na jedan sasvim drugačiji način… i uživajte.

Znamenitosti

Ljepota rivijere Sv. Filip i Jakov očituje se u njenoj povijesti. Kraj je bogat kršćanskim sakralnim znamenitostima i arheološkim lokalitetima koji svjedoče o burnoj povijesti prostora ove rivijere.

Dani cvijeća

Manifestacija koja se održava zadnjeg vikenda u travnju predstavlja raznolikost ponude i primjene cvijeća. Upoznajte spizu od cvića, družite se s djecom u Cvjetnom korzu, uživajte u zabavnom programu.....

Gastronomija

Upoznajte rivijeru Sv. Filipa i Jakova kroz gastronomsku ponudu gdje Vas očekuju ljubazni domaćini sa dalmatinskim specijalitetima u ugodnom obiteljskom okruženju.

Novosti

Javni poziv za dodjelu sredstava za fizičke osobe-registrirane iznajmljivače i OPG-ove registrirane za pružanje ugostiteljskih usluga

Informacija za fizičke osobe-registrirane iznajmljivače i OPG-ove registrirane za pružanje ugostiteljskih usluga da je u „Narodnim novinama“ i na mrežnoj stranici Fonda www.fzoeu.hr objavljen Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (fotonaponskih sustava). Predmet Javnog poziva je dodjela sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za postavljanje jedne nove fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije za vlastite potrebe, u samostalnom ili mrežnom radu. Opravdani su troškovi usluge nabave i ugradnje fotonaponske elektrane te troškovi stručnog nadzora. Poziv je otvoren od 20. studenog 2019. do utroška raspoloživih sredstava ili do konca 2019. godine, što prije nastupi. Raspoloživa sredstva Fonda za navedeni Poziv ukupno iznose 18.000.000,00 HRK Fond će po Pozivu dodjeljivati subvencije: • do 70.000,00 HRK po zahtjevu, za opravdane troškove s uključenim PDV-om za fizičke osobe – registrirane iznajmljivače • do 200.000,00 HRK po zahtjevu za opravdane troškove s uključenim PDV-om+ za OPG-ove registrirane za pružanje ugostiteljskih usluga Intenzitet potpore: od 40 do 80% prihvatljivih troškova ovisno o području gdje se projekt provodi Prihvatljivi korisnici: fizičke osobe – registrirani iznajmljivači OPG-ovi registrirani za pružanje ugostiteljskih usluga Link za objavljeni natječaj je na http://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji/